H&B Design

 
 
         
Ismeri ezt a szolgáltatót? Értékelje Ön is!
A modul használatához be kell jelentkezni! ×
Név:
H&B Design
 
Kategória:
 
 
 

Rövid bemutatkozó:

Mindenki másnál kedvezőbb ékszer áraink annak köszönhetőek, hogy cégünk tulajdonosai egyben a cég alkalmazottai is.

Ebből adódóan, míg máshol több helyen több szakemberrel készül az eljegyzési gyűrű, karikagyűrű, fülbevaló, stb., addig nálunk az összes munkafolyamat egy helyen zajlik, az arany jegygyűrű megmunkálásától kezdve a gyémánt vagy egyéb drágakő ékszerbe foglalásáig.
 
Azon költségek, amelyeket a fentieknek köszönhetően az egyedi gyémántgyűrűk, jegygyűrűk és más ékszerek készítése során megtakarítunk, jelentős különbséget képeznek, s mi ezt Vásárlóink javára fordítjuk. Alacsonyan tartjuk árainkat, miközben ékszereink aprólékosan kidolgozott, magas minőségű termékek, szolgáltatásaink pedig rugalmasan igazodnak a megrendelői igényekhez.
Cégünket Pilisvörösváron alapítottuk 2003-ban, családi vállalkozásként. Rövid időn belül megnyitottuk exkluzív jegygyűrű és karikagyűrű üzletünket Budapest belvárosában, s itt elsősorban a rendkívül kedvező áron kínált gyémántgyűrű választékunknak köszönhetően lettek ékszereink ismertek és keresettek.
Híres, jó nevű hazai és külföldi ékszer forgalmazó cégek számára is készítünk ékszereket, foglalunk gyémántokat különböző csiszolási módokkal (princess, briliáns, stb.), amelyeknél Ön is vásárolhatott termékeinkből (sokkal magasabb áron).

Miért válasszon tőlünk jegygyűrűt?

A nálunk kapható jegygyűrűk különlegessége, hogy helyben készültek, így nem csupán csodálatos ékszereket, de olyan darabokat tudunk átadni a házasulandóknak, amelyeknek a történetét jól ismerjük. Aki a mi jegygyűrűinkből választ, nem sorozatgyártott, ismeretlen eredetű darabot, hanem kiváló, magyar kézműves terméket kap, amelyre méltán lehet büszke az évek múltával is.
Azon dolgozunk, hogy a kínálatunkban mindenki találjon megfelelő jegygyűrűt magának. Azokat is várjuk, akik konzervatívabb darabot szeretnének, de a tradíciók követése mellett igyekszünk a legújabb divatot is becsempészni kollekciónkba. Minden jegygyűrű tartós, időtálló és nemes anyagokból készül, így azt reméljük, ékszereink hosszú évekig tulajdonosaik boldogságának jelképei lehetnek.

Árfekvés: gyémánt ékszerek
Egyedi kérések elvállalása: igen
Törtarany bevétel: igen
Nyitva tartás: H-P-10-18 , SZ-09-13
Esküvői kiegészítők: igen
Választék: Nincs információ

H&B Design értékelései

Név:*
Telefonszám:*
Küldő email címe:
Üzenet:
A (*)-al jelölt mezők kitöltése nem kötelező!

 
Tedd fel kérdésed, és esküvőszervezőnk 48 órán belül igyekszik megválaszolni azt legjobb tudása szerint :)
kérdezz itt!
Öltözék tippek vőlegényekhez
------------------------------------------------------------
Legyen mókás az esküvőd!
------------------------------------------------------------
Válassz az alakodhoz illő menyasszonyi ruhát! Még több hír
 
 
Hírlevél feliratkozás
 
No name
 
Esküvőjük időpontja: - date -
Tovább a blogra