Hírek

2016-06-08 23:33:42

Öltözék tippek vőlegényekhez

 
 
 
Sokan úgy gondolják, hogy az esküvőnek két fő szereplője van: az esküvő és a menyasszony. Ezzel szemben mi tudjuk, hogy a vőlegény szerepe sem elhanyagolható, így összegyűjtöttünk nekik is néhány szempontot a megfelelő öltözék kiválasztásához. 

Vásárolj - ne bérelj!
A bérelt öltönyökön sajnos mindig látszódik, hogy nem a viselőjére lett szabva: itt-ott eláll, kopottas, bolyhosodik, ez bizony nem az igazi! A megvásárolt öltöny ezzel szemben eleganciát, odafigyelést és igényességet képvisel, mely azt üzeni a menyasszonynak, hogy megbecsülöd őt.

Ne prezentációhoz készülődj!
Lehet, hogy a munkahelyeden is mindig elegánsan öltözöl fel, de ezúttal "rúgj ki a hámból", és vegyél fel olyan anyagú, mintájú és kiegészítővel rendelkező összeállítást, amiben még te sem tudod magadat elképzelni a hétköznapokban!

Figyelj a részletekre!
Az összhatásra különösen nagy hangsúlyt kell fektetni, s ehhez az apróbb kiegészítők teszik a pontot az i-re. Tervezzétek közösen az esküvői színeket a menyasszonnyal, hogy ennek megfelelő legyen a nyakkendőd, zsebkendőd, zoknid színe. Egy elegáns karóra igazán férfias kinézetet kölcsönöz, persze csak akkor, ha a hangsúly valóban az elegáns szón van.

Ne feledd, a vőlegény megjelenése ugyanolyan fontos, mint a menyasszonyé. Segítsétek egymást tippekkel, de tegyétek ugyanolyan izgalmassá, mint a menyasszony esetében: az esküvő előtt nem ér lesni, mert szerencsétlenséget okozhat. 


 
Tedd fel kérdésed, és esküvőszervezőnk 48 órán belül igyekszik megválaszolni azt legjobb tudása szerint :)
kérdezz itt!
Öltözék tippek vőlegényekhez
------------------------------------------------------------
Legyen mókás az esküvőd!
------------------------------------------------------------
Válassz az alakodhoz illő menyasszonyi ruhát! Még több hír
 
 
Hírlevél feliratkozás
 
No name
 
Esküvőjük időpontja: - date -
Tovább a blogra