Felhasználási feltételek

 
 

Üdvözöljük a www.budapesti-eskuvo.hu internetes Esküvői Adatbázisban! 

Ön a Virtualcom Szoftverház Kft. (www.virtualcom.hu) által üzemeltetett termékinformációs portálon jár.

Céljaink:
www.budapesti-eskuvo.hu oldal létrehozása több, időnként eltérő érdekű célcsoport, piaci szereplő igényeinek kielégítése érdekében született: lapunk egyrészt kereskedői fórumként funkcionál, azaz teret adunk a kereskedő cégeknek a bemutatkozásra, termékskálájuk megismertetésére, a reklámozásra. Helyet kapnak portálunkon a kiskereskedők bemutatkozó anyagai, hirdetései, termékskálájuk és áraik is.

A www.budapesti-eskuvo.hu a kereskedői réteg mellett a különféle termékek/szolgáltatások megvásárlására készülő fogyasztóknak is segíteni szeretne: az ide látogatók kategóriánként rendezve, összegyűjtve megtalálják az általuk keresett termék/szolgáltatás kereskedőit, az adott áru/szolgáltatás jellemzőit, valamint fogyasztói árát is.
Termékinformációs fórumunk révén arra is lehetősége nyílik az ide látogatóknak, hogy még a vásárlási döntés előtt gyakorlati tapasztalatokat, hasznos információkat kapjon a termékről az általa kiválasztott árutípust már használó fogyasztóktól. Amennyiben regisztrál oldalunkon, mások véleményének elolvasása mellett Ön is leírhatja az egyes termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos, pozitív vagy negatív tapasztalatait.

A Weboldalon található tartalom a Virtualcom Szoftverház Kft. szellemi tulajdonát képezi, és előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel. A Weboldal egyes részeit Ön kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, ám ebben az esetben sem válik jogosulttá a Weboldal így többszörözött részének a továbbhasználatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba történő hozatalára. Ön nem jogosult továbbá a lementett Weboldalról a jelen Jogi közleményekre és adatvédelmi politikára utaló link eltávolítására.

Felelősségkizárás:
A Virtualcom Szoftverház Kft. minden (észszerűen elvárható) erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a Weboldalon megjelenő összes információ pontos és aktuális legyen. Ennek ellenére Virtualcom Szoftverház Kft. nem vállal felelősséget a Weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért és/vagy hiányosságért, és sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot az Weboldalon megjelenő információkért. Fenntartja a jogot arra, hogy az oldal tartalmában értesítés nélkül bármikor javításokat, módosításokat hajtson végre. 
A Weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó felelőssége.
A Virtualcom Szoftverház Kft. nem vállal felelősséget a Weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.  Nem tartozik felelősséggel továbbá azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért sem, amelyek a Weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.
Webhelyeinkről hivatkozások mutathatnak mások webhelyeire, amelyekre nincs befolyásunk és amelyekre a jelen politika hatálya nem terjed ki. Azt tanácsoljuk, hogy olvassa el az ezekre a helyekre (és minden webhelyre) feltett adatvédelmi politikát.

A portál használatának feltételei és szabályai

1. Regisztráció:

Kérjük, hogy a regisztráció előtt figyelmesen olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozat részben ismertetett információkat!

Ön a www.budapesti-eskuvo.hu weboldalt általában ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A Weboldal meghatározott részeihez (pl. hírlevélre történő feliratkozás, értékelés beküldése, naptárban való megjelenés, blog írása) való hozzáférés azonban regisztrációhoz kötött. A regisztráció önkéntes és ingyenes. A felhasználónév az Ön által megadott e-mail címmel fog megegyezni. Belépésekor a felhasználói neve mellett egy jelszó megadását is kérjük. A jelszó betűk és számok tetszőleges kombinációjából állhat. Minden esetben a regisztrációhoz meg kell adnia egy ellenőrző kódot, amelyet egy képről olvas le, ezzel zárjuk ki az automatizált regisztrációkat a rendszerünkből.

Ön regisztrálhat magánszemélyként, párként (házaspár, jegyespár), illetve szolgáltatóként. A háromféle regisztráció alapjaiban különbözik.

Regisztráció magánszemélyként
Ebben az esetben Ön a regisztráció után jogosulttá válik szolgáltatói értékelés leadására, kupon letöltésére, illetve megkapja a 9 elengedhetetlen határidő című tanulmányunkat PDF formátumban a regisztrációt visszaigazoló e-mailben.

Kötelezően kitöltendő adatok: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Opcionálisan megadhatja nekünk az alábbi adatokat: nem, irányítószám, ezzel segítve munkánkat

Regisztráció párként
Ebben az esetben Ön a regisztráció után jogosulttá válik szolgáltatói értékelés leadására, kupon letöltésére, Naptárban való megjelenésre, Hamarosan egybekel dobozban való megjelenésre blog írására. Ha blogot szeretne írni, létre kell hogy hozzuk Önnek a blogot, ez nem történik meg automatikusan biztonsági okokból. Kérjük, ha blogot akar írni, jelezze az info[kukac]budapesti-eskuvo.hu e-mail címen!

Kötelezően kitöltendő adatok: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, nem, párjának keresztneve, házasságkötésük (tervezett) dátuma. Opcionálisan megadhatja nekünk az alábbi adatokat: irányítószám, Partner vezetékneve, Házasságkötés helye, ezzel segítve munkánkat. Ha nem pipálja be a "Házasságkötés dátuma és helye ne jelenjen meg." jelölőnégyzetet, akkor a házasságkötés dátuma és az Önök neve megjelenik a Naptár menüpont alatt, valamint ha közeledik a házasságkötés dátuma, akkor a Hamarosan egybekel dobozban is.

Regisztráció szolgáltatóként
Ebben az esetben Ön a regisztráció után jogosulttá válik Cégadatainak ingyenes megjelenítésére a honlapunkon. A Weboldal minden olyan Cégnek ingyenes megjelenést biztosít, amely esküvői szolgáltatásokkal foglalkozik. Az ingyenes megjelenés regisztráció után vehető igénybe, és kizárólag 3 adat megjelenítését tartalmazza: Név, cím, telefonszám. Az ingyenes megjelenések minden esetben a térítésköteles csomagot fizető szolgáltatók után helyezkednek el. További adatok, szövegek, fotók, logó megjelenítésére nincs mód. Az ingyenes szolgáltató minden egyes kapcsolati adat megtekintésről e-mail értesítőt kap. 

A térítésköteles csomaggal rendelkező szolgáltatók havonta összefoglaló e-mailben kapnak tájékoztatást a kapcsolati adatok megtekintésének számáról.

Virtualcom Szoftverház Kft. fenntartja magának a jogot, hogy bármely regisztrációt a honlapról azonnali hatállyal, indoklás nélkül töröljön. Virtualcom Szoftverház Kft. vállalja, hogy a törlés lehetőségével csak a legvégső esetben él, a törlés előtt mindent megtesz a vitás helyzetek rendezése érdekében.

2. A termékértékelő fórum használata

A termékértékelés bárki által, regisztráció nélkül látogatható, annak tartalma minden regisztrált Tag és vendégfelhasználó számára látható, olvasható. Termékértékelést leadni, a termékekkel kapcsolatban véleményt nyilvánítani csak regisztrált Tagként lehet. A regisztrációra a Regisztráció menüpont alatt nyílik lehetőség.

A Fórum használatának megkezdésével Ön ráutaló magatartással elfogadja a jelen felhasználói szabályzat feltételeit. Amennyiben az alábbi feltételeket nem fogadja el, Ön nem jogosult használni a Fórumot. A Virtualcom Szoftverház Kft.  jogosult a Szabályzat egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról jelen oldalon röviden tájékoztatja a Fórum felhasználóit. A módosítást követően a Fórum használata a Szerződés módosításának elfogadását jelenti. Amennyiben Ön a jelen Szabályzat rendelkezéseibe ütközően vagy egyébként visszaélésszerűen használja a szolgáltatást, a Virutalcom Szoftverház Kft. jogosult az Ön felhasználói hozzáférési jogait felfüggeszteni, megszüntetni, továbbá felhasználói adatait és az Ön által közzé - vagy elérhetővé tett tartalmat előzetes értesítés nélkül törölni. Ezek az intézkedések Önnel és más felhasználókkal szemben más néven történő bejelentkezés vagy más adataival történő visszaélés esetén is alkalmazhatóak. A Virtualcom Szoftverház Kft. fenntartja a jogot a Fórumok szolgáltatásának megszüntetésére.

A Fórum nyilvános, azokat bárki ellenszolgáltatás nélkül használhatja. Sem a Fórum, sem a Fórumon elérhető felhasználói és egyéb adatok és tartalom nem használhatóak közvetlenül vagy közvetve kereskedelmi tevékenység folytatására (ideértve nem kizárólagosan a felhasználói nevek és egyéb felhasználói adatok direkt marketing vagy más hasonló marketing vagy más hasonló tevékenység céljából történő használatát).  A Fórumon hozzászólásokat elhelyezni csak a regisztrált felhasználók jogosultak. A Virtualcom Szoftverház Kft. a Fórumot az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (EKT) rendelkezési szerint közvetítő szolgáltatóként működteti. Az Ön által a Fórumon közzé- vagy elérhetővé tett tartalmat a NLC jogosult, de nem köteles ellenőrizni és a Fórumon, vagy a Fórumon közzétett információk által hivatkozott oldalakon vagy helyeken a Virtualcom Szoftverház Kft.  jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni.

A Fórumot moderátor felügyelheti; a moderálás célja az adott fórumban a kulturált hangnem és a szolgáltatás zavartalan működésének biztosítása. A moderátor jogosult egyes témák, illetve egyes hozzászólások törlésére, felhasználók felfüggesztésére és törlésére, ugyanakkor munkájukat szúrópróbaszerűen és eseti jelleggel, a kizárólagosság igénye nélkül végzik. A Virtualcom Szoftverház Kft. nem vállal felelősséget a moderálás elégtelenségéből adódó kárért vagy kényelmetlenségért. A törlések során a moderátor nem jogi fórumként és nem is feltétlenül jogi megfontolások alapján jár el, de amennyiben olyan hozzászólással vagy tartalommal találkozik, amely feltehetően jogsértő, azt jogosult előzetes értesítés nélkül eltávolítani. A moderátor jogosult fellépni a nick-hamisítások, témarombolások (tartalmi és technikai rombolásnak minősül például nagyméretű fájlok bemásolása vagy ugyanazon hozzászólás többszöri elhelyezése) és a moderátor álláspontja szerint elfogadhatatlan hangvétel illetve viselkedés ellen is.

Kérjük, hogy a kifogásolt hely és hozzászólás illetve tartalom megjelölésével haladéktalanul jelezze nekünk, ha Ön szerint a Fórumon elérhető valamely információ jogsértő. A Virtualcom Szoftverház Kft. fenntartja a jogot, hogy a megalapozatlan és visszaélésszerű panaszok teljesítését megtagadja, egyébként amennyiben a Virtualcom Szoftverház Kft.  jóhiszemű eljárása során a panaszt megalapozottnak találja, az EKT rendelkezéseinek megfelelően gondoskodik az információnak a panaszban megjelölt helyről történő eltávolításáról. A jogsértő információkkal kapcsolatos panaszait a következő címre továbbíthatja: info@budapesti-eskuvo.hu

Az Ön által közzé- vagy elérhetővé tett tartalomért, ideértve a tartalom által okozott vagy egyébként azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag Ön tartozik felelősséggel. Következésképpen Ön köteles gondoskodni arról is, hogy az Ön által hozzá-, vagy elérhetővé tett tartalom (például harmadik személyek személyes vagy különleges adatai, hozzászólások, képek, szerzői vagy jogi oltalom alá eső szellemi alkotások) harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon (például bűncselekmény elkövetésére buzdítással) nem sértik. Amennyiben a Fórumon Ön által közzé-, vagy elérhetővé tett tartalommal kapcsolatban harmadik személy, hatóság vagy bíróság igényt támaszt vagy eljárást indít, Ön az ilyen igényekkel vagy eljárásokkal kapcsolatban felmerülő valamennyi kiadást, költséget és kár megtérítését magára vállalja.

A Fórummal kapcsolatos jogsértések esetén a Virtualcom Szoftverház Kft. a jogszabályok által megkívánt keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyek felelősségre vonása érdekében. Ön viseli továbbá a Fórum használatával járó valamennyi kockázatot és felelősséget is, ideértve többek között a más felhasználók által a Fórumon közzé-, vagy elérhetővé tett káros tartalmak (például vírusok, férgek) által az Ön számítógépes rendszerében okozott károk és egyéb veszteségek kockázatát, valamint a Fórum használata során Önnél keletkezett és a másoknak okozott kárt is.

Ön a Fórumon történő közzé-, vagy elérhetővé tétellel valamennyi az Ön által rendelkezésre bocsátott tartalom (például hozzászólások, szellemi és iparjogvédelmi alkotások, ötletek) tekintetében ingyenes, nem kizárólagos, területi korlátozás nélküli, határozatlan időre szóló, valamennyi, a Fórumok használatának időpontjában ismert anyagi és nem anyagi felhasználási módra kiterjedő használati jogot enged a Virtualcom Szoftverház Kft.-nek.

3. Ajánlatkérés

Ön bármely szolgáltatótól kérhet ajánlatot. Ekkor a szolgáltató e-mailben megkapja az Ön által megadott információkat, amelyre e-mailben vagy telefonos visszahívással tud válaszolni. Az ajánlatkérés nem regisztráció köteles.

4. Kedvezmény Kupon

Amelyik szolgáltató ajánl kupon kedvezményt, annak adatlapján egy kupon letöltése gomb jelenik meg. Letöltéskor a kuponra rákerül az Ön neve, de az ettől függetlenül átruházható. Letöltés után a kupont nyomtassa ki, és vigye magával a szolgáltatóhoz, ahol a kínált kedvezményt vagy ajándékot igénybe veheti. A kupon letöltés kizárólag regisztrált felhasználóként vehető igénybe. 
 

 
Tedd fel kérdésed, és esküvőszervezőnk 48 órán belül igyekszik megválaszolni azt legjobb tudása szerint :)
kérdezz itt!
Öltözék tippek vőlegényekhez
------------------------------------------------------------
Legyen mókás az esküvőd!
------------------------------------------------------------
Válassz az alakodhoz illő menyasszonyi ruhát! Még több hír
 
 
Hírlevél feliratkozás
 
No name
 
Esküvőjük időpontja: - date -
Tovább a blogra