Hírek

Öltözék tippek vőlegényekhez

Sokan úgy gondolják, hogy az esküvőnek két fő szereplője van: az esküvő és a menyasszony. Ezzel szemben mi tudjuk, hogy a vőlegény szerepe sem elhanyagolható, így összegyűjtöttünk nekik is néhány szempontot a megfelelő öltözék kiválasztásához. 

Bővebben
 

Legyen mókás az esküvőd!

A XXI. század esküvőin már egyre nagyobb igények vannak: legyen minél színesebb, izgalmasabb, mindenki számára megfelelő. Ehhez összegyűjtöttünk néhány tippet, mellyel különösen szórakoztatóvá tehetitek az esküvőtöket. 

Bővebben
 

Válassz az alakodhoz illő menyasszonyi ruhát!

A menyasszonyi ruha kiválasztása mindig nagy feladat, hiszen az ember fejében kialakult elképzelés a tökéletes ruháról nem mindig azonos a valósággal. Hogy miért? A médiából áradó idealizált hölgyek alakja legtöbbször nem egyezik meg az igazi menyasszonyok alakjával: körte-forma, alma-forma, vékony-magas, molett-alacsony. Mi segítséget nyújtunk a megfelelő ruha kiválasztásában!

Bővebben
 

Tippek igazi menyasszonyoktól

Számos blogot olvashatunk, melyek különböző jótanácsokkal látják el a menyasszonyokat, ám ezek közül csak kevés állja meg a helyét a való világban. Ezúttal igazi menyasszonyokat kérdeztük meg, mit tanácsolnak az eljegyzetteknek. 

Bővebben
 

4 esküvői hagyomány, amellyel bátran szakíthatsz

A várva várt lánykérést követően máris elkezdődik az esküvő szervezésének pillanata, mely az időpont kiválasztásától egészen a nászútig szól. Ez az a pillanat, amikor minden menyasszonyban megfogalmazódnak azok a vágyak és sóhajok, melyeket mindenképpen meg szeretne valósítani, és azok a gondolatok, szokások, melyekkel azonnal szakítani akar. Ehhez a legjobb, ha készítünk egy pro-contra listát, ám mi már most segítünk ezzel a négy etikett szabállyal, amit akár már most el is felejthet minden menyasszony.

Bővebben
 

5 dolog, amit gyakorolj az esküvőd előtt!

A tökéletes esküvő megvalósításához rengeteg tennivaló vár az ifjú párra és a családtagokra is. A nagy készülődésben azonban gyakran azokat a mozzanatokat és apróságokat felejtjük el begyakorolni, melyek hiánya akár az egész esküvőt is elronthatják. Mi összefoglaltunk 5 mozzanatot, melynek a gyakorlásával komoly lépéselőnybe kerülhetnek - főleg a menyasszonyok.

Bővebben
 

5 tanács a koszorúslányok ruhájának kiválasztásához

Semmi sem tud úgy elrontani egy esküvői fotót, mint egy rakás rosszul öltözött koszorúslány. Minden menyasszony álma, hogy a barátnői is olyan ruhában jelenjenek meg az esküvőn, mely egyszerre modern és időtálló. Lehet, hogy a neonszínek vagy az apró virágok idén rendkívül divatosak, 10-20 év múlva azonban már a gyerekeink visítva fognak röhögni az esküvői képeken. Ezt elkerülendő, íme 5 tipp, hogyan válasszuk ki a megfelelő koszorúslány ruhát!

Bővebben
 

10 pillanat, melyektől ciki lesz az esküvőd

Legyen az egy kis családi összejövetel vagy egy háromszáz fős hétvégi buli, mások előtt bakizni mindig kellemetlen. El lehet persze tusolni az egészet egy közös kacajjal, de az esküvő pont az a helyszín, ahol nincs olyan vicc kategória, amit könnyedén elfelednénk. Ehhez az kell, hogy valaki még minket is felülmúljon. De mik azok a pillanatok, amik bárkivel előfordulhatnak? 

Bővebben
 
Tedd fel kérdésed, és esküvőszervezőnk 48 órán belül igyekszik megválaszolni azt legjobb tudása szerint :)
kérdezz itt!
Öltözék tippek vőlegényekhez
------------------------------------------------------------
Legyen mókás az esküvőd!
------------------------------------------------------------
Válassz az alakodhoz illő menyasszonyi ruhát! Még több hír
 
 
Hírlevél feliratkozás
 
No name
 
Esküvőjük időpontja: - date -
Tovább a blogra