Hírek

2016-06-08 23:27:31

Legyen mókás az esküvőd!

 
 
 
A XXI. század esküvőin már egyre nagyobb igények vannak: legyen minél színesebb, izgalmasabb, mindenki számára megfelelő. Ehhez összegyűjtöttünk néhány tippet, mellyel különösen szórakoztatóvá tehetitek az esküvőtöket. 

Gyerekfelügyelet: 
Kerítsetek el egy kisebb területet, ahol a gyerekek is megtalálják a maguk szórakozását. Ha a gyerekekre a megfelelő szakember vigyáz, ráveheti őket arra, hogy cuki ajándékokat készítsenek az ifjú párnak.

Lemosható tetkók: 
Ha unod, hogy minden pár esküvőjén a hurkapálcikára ragasztott bajusz a módi, újítsatok be egy kicsit! Készítsetek egyedi lemosható tetoválásokat, akár üzenetekkel, akár mókás figurákkal, melyek jól néznek ki majd a közös fotókon is.

Tedd egyedivé az ételkiszolgálást: 
Legyen az ételkiosztásnak is egyedi formája: félig önkiszolgáló, félig street food - a lényeg, hogy a vendégek maguknak tudják összeállítatni a saját menüjüket, mintha csak a Subway-ben volnának. 

Toast egymásért: 
Hagyjuk a barátok és ismerősök véget nem érő pohárköszöntőit, ragadjátok meg Ti az alkalmat arra, hogy köszöntsétek egymást, mint ifjú pár. Azonban nem kell mindig a könnyekért küzdeni, legyen célotok inkább a nevetgélés és a vicces anekdoták elmesélése.


 
Tedd fel kérdésed, és esküvőszervezőnk 48 órán belül igyekszik megválaszolni azt legjobb tudása szerint :)
kérdezz itt!
Öltözék tippek vőlegényekhez
------------------------------------------------------------
Legyen mókás az esküvőd!
------------------------------------------------------------
Válassz az alakodhoz illő menyasszonyi ruhát! Még több hír
 
 
Hírlevél feliratkozás
 
No name
 
Esküvőjük időpontja: - date -
Tovább a blogra