Tánctanár

Danza Táncstúdió

Akár egy egyéni koreográfiát szeretnétek bemutatni a násznépnek, akár csak egy kicsit biztosabban szeretnétek mozogni a táncparketten, bátran hívjatok minket!

Táncstúdiónkban magánórák keretében készítjük fel a házasulandó párokat. Nincs olyan amit nem tudunk közösen megvalósítani, csak az akaraton múlik.

Bővebben
Éva Tánciskolája

Személyre szabott, igény szerinti koreográfiát készítünk a megbeszélt zené(k)re, melyeket igény szerint megvágunk.

Időben és helyszín tekintetében is rugalmasak vagyunk, házhoz is megyünk. Az oktatás színvonalát fémjelzi, hogy lehetetlent nem ismerünk, aki szeretne, nálunk biztosan megtanul táncolni! (Botfül, faláb nem akadály! :-) ) Jó hangulatú, élvezetes tán...

Bővebben

Ha úgy érzitek, hogy a nyitótánchoz és/vagy az egész estés táncmulatsághoz segítségre van szükségetek, hívjatok bennünket!

Nyitótánchoz koreográfia készítését és betanítását, az esti mulatsághoz pedig egy-két alaptánc megtanítását vállaljuk. A jegyes oktatás magánóra keretében zajlik, külön terembérleti díjat nem kell fizetni.

Bővebben
Márti Tánciskolája

Egyedi koreográfiák betanítása, kiválasztott zenére, személyre szólóan. Pároknak, Örömszülőknek, násznépnek meglepetés táncok betanítása. Bronz, Ezüst és Aranylakodalomra lepjük meg a meghívottakat egy meglepetés tánccal.

A tánc kortalan!


Bővebben
 
Tedd fel kérdésed, és esküvőszervezőnk 48 órán belül igyekszik megválaszolni azt legjobb tudása szerint :)
kérdezz itt!
Öltözék tippek vőlegényekhez
------------------------------------------------------------
Legyen mókás az esküvőd!
------------------------------------------------------------
Válassz az alakodhoz illő menyasszonyi ruhát! Még több hír
 
 
Hírlevél feliratkozás
 
No name
 
Esküvőjük időpontja: - date -
Tovább a blogra