Hírek

2016-04-28 10:06:37

Válassz az alakodhoz illő menyasszonyi ruhát!

 
 
 
A menyasszonyi ruha kiválasztása mindig nagy feladat, hiszen az ember fejében kialakult elképzelés a tökéletes ruháról nem mindig azonos a valósággal. Hogy miért? A médiából áradó idealizált hölgyek alakja legtöbbször nem egyezik meg az igazi menyasszonyok alakjával: körte-forma, alma-forma, vékony-magas, molett-alacsony. Mi segítséget nyújtunk a megfelelő ruha kiválasztásában!

1.) Körte-alakú lányok 
A megfelelő választás a deréktól bővülő, A vonalú, természetes esésű ruha, melynek a hátán van a hangsúly, a szoknya pedig nem tapad a combhoz és a csípőhöz. A megfelelő anyag a szatén a taft. A spagetti pánt és a V nyakkivágás tovább hangsúlyozza a felsőtest karcsúságát.

2.) Nagy mellű lányok
Kerekített dekoltázsú ruhát keressetek - ez a megoldás hangsúlyossá teszi az arcot, finoman hangsúlyozza a dekoltázst, ám mégsem ad ez utóbbinak túl nagy hangsúlyt. Ha a vállnélküli ruha mellett döntötök, válasszatok olyat, melynek a nyakvonalánál finom csipke vagy díszítés helyezkedik el. A megfelelő ruhaanyag az organza, a szatén vagy a selyem.

3.) Molett lányok 
Az "Empire-ruha", azaz a mell alól bővülő, természetes esésű, A-vonalú ruha a legmegfelelőbb. Fontos, hogy figyeljetek arra, hogy ne a mellkastól induljon a ruha, mert átalakulhat "kismama ruha" hatásúvá is. A ruha feladata, hogy játsszon az alakoddal - ahol kell hangsúlyozzon, ahol kell takarjon. A megfelelő ruhaanyag a szatén, valamint egy feszesebb alapon játszó tüll rátevés. 

4.) Magas lányok
Nagyon egyszerű vonalú ruha. A stratégia, hogy a természetes formákat hangsúlyozzuk, így a ruha minden részének - a magas derékvonalnak és a földig érő uszálynak - hangsúlyozni kell ezt az adottságot. A hosszú ujjú ruhák esetén a ruhának a csuklóig kell érnie. A ruhaanyag legyen minél egyszerűbb, a túl sok virág és díszítés nem áll jól a magas lányoknak. 

5.) Kiss mellű lányok
Raffolt felső rész - ez a plusz anyag anélkül hangsúlyozza a felsőtestet, hogy túlgondolt lenne. A melltartóval kifejezetten vigyázni kell, hiszen sok ruhának kivágott a háta vagy a dekoltázsa, s azok alá nem illik a melltartó - kérjétek helyette a push-up részt a ruhába építeni.


 
Tedd fel kérdésed, és esküvőszervezőnk 48 órán belül igyekszik megválaszolni azt legjobb tudása szerint :)
kérdezz itt!
Öltözék tippek vőlegényekhez
------------------------------------------------------------
Legyen mókás az esküvőd!
------------------------------------------------------------
Válassz az alakodhoz illő menyasszonyi ruhát! Még több hír
 
 
Hírlevél feliratkozás
 
No name
 
Esküvőjük időpontja: - date -
Tovább a blogra